snelmenu

Handtrekwagen

Handtrekwagen voor in een magazijn

Vervoert u zware pakketten over een kleine afstand? En kunt u deze niet zelf dragen? Dan is een handtrekwagen dé oplossing. Met een handtrekwagen kunt u gemakkelijk producten over een overzichtelijke afstand transporteren. Aarnoudse beschikt al meer dan 40 jaar over de bekende blauwe handtrekwagen. De wagen is wendbaar door de draaischamelbesturing met kogelkrans. Wilt u een handtrekwagen voor in een magazijn? Of wilt een handtrekwagen voor een verhuizing? Kijk dan op Aarnoudse.nl 
 
De blauwe handtrekwagen
De robuuste blauwe handtrekwagen van Aarnoudse:
  • Standaard met een stalen laadvloer voorzien van afgeronde hoeken
  • Grote luchtbandwielen met een diameter van 400 mm
  • Twee standaard afmetingen 200 x 100 cm en 150 x 73 cm
  • Drie zijden zijn neerklapbaar
  • De kopwand is uitneembaar
  • De wanden zijn gemaakt van betonplex
Deze blauwe handtrekwagen wordt ook wel schamelwagen genoemd. 
 
Handtrekwagen met rem
Een handtrekwagen is ook leverbaar met een rem. U kunt hier kiezen uit een handtrekwagen met wanden hoogte van 220 mm, handtrekwagen met 2 buiswanden hoogte 750 mm en een handtrekwagen met 4 buiswanden. 
 
Speciale uitvoeringen
Heeft u een handtrekwagen met 2 laadvlakken nodig? Of een handtrekwagen met vaste draadcontainers? Bekijk dan het assortiment van Aarnoudse. Vindt u hier niet direct wat u zoekt? Maatwerk is geen probleem. Geef de door u gewenste afmetingen door, het materiaal voor de laadvloer, het draagvermogen, de wielen, de uitvoering van besturing, koppelingen en andere wensen en wij doen u een voorstel.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring