snelmenu

Werktafel

Werktafel bestellen?

Aarnoudse is dé specialist op het gebied van werkplaatsinrichting en beschikt over een ruim assortiment met de benodigde materialen. Wanneer u een werktafel heeft uitgekozen en heeft besteld is deze meestal direct uit voorraad leverbaar. Aarnoudse levert alleen materialen van de beste kwaliteit welke geschikt zijn voor de professionele werkplaats.
 
Verschillende uitvoeringen
Wanneer u een werktafel wilt kopen heeft u bij Aarnoudse keuze uit verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Zo beschikt Aarnoudse over:
  • Een lichte werktafel
  • Een standaard werktafel
  • Een werktafel met panelen
  • Een werktafel met multiwand-opbouwelement
Verrijdbare werktafel
Heeft u een werktafel nodig dat u gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een verrijdbare werktafel iets voor u. Een verrijdbare werktafel zorgt dat u op verschillende plaatsen kunt werken en uw gereedschap direct bij de hand heeft. Hierdoor kan er sneller en efficiënter gewerkt worden. Wanneer u kiest voor een verrijdbare werktafel zijn laden en/of kasten een eventuele optie. Een gereedschapspaneel bovenop de wagen gemonteerd maakt het een ideale mobiele werktafel. Door de uitgekiende kleminrichtingen vallen de gereedschappen zelfs rijdend over een hobbelige grond niet 
van het paneel af.
 
Multiwand systeem
Voor alle werkbladen vanaf een dikte van 35 mm zijn Multiwand systemen verkrijgbaar. Hier kunnen haken en sleufplaten op geplaatst worden zodat u gemakkelijk uw gereedschap kwijt kunt. Wilt u meer informatie over een werktafel? Of wilt u advies over de soorten? Neem dan contact op met Aarnoudse. 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring