snelmenu

Vatenkantelaar

Vatenkantelaar voor veilig en gecontroleerd transport

Bent u op zoek naar een middel om gemakkelijk vaten te verplaatsen in verticale of horizontale positie? Aarnoudse biedt dé oplossing: de vatenkantelaar. Met een vatenkantelaar worden vaten veilig en gecontroleerd verplaatst. Het is een zeer flexibel en efficiënt middel verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend advies bij het team van Aarnoudse. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in transportmiddelen. 
 
Multifunctioneel
Een vatenkantelaar is geschikt voor het eenvoudig en veilig transporteren, positioneren, kantelen, opslaan en aftappen van vaten. Dankzij het snelle wisselsysteem van een vatenkantelaar kan deze snel en gemakkelijk vervangen worden door één van de vele andere opties zoals: speer, platform of rollendraaier. Hierdoor bent u verzekerd van een vatenkantelaar die multifunctioneel en flexibel is. 
 
Technische specificaties
Wilt u een vatenkantelaar met elektrisch draaien? Of wilt u een vatenkantelaar in manueel? De elektrische vatenkantelaar beschikt over een elektrische controller die zorgt voor:
  • Versnellingscontrole
  • Snelheidscontrole
  • Lange levensduur
  • Bescherming van de motorbox
Transport en opslagmiddelen
Naast een vatenkantelaar kan Aarnoudse u van dienst zijn met vele andere transport en opslagmiddelen. Ons ervaren verkoopteam adviseert graag in vele mogelijkheden in uw praktijksituatie.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring