snelmenu

Milieuopvangbak

Milieuopvangbak voor bescherming van uw grond 

Bent u op zoek naar een manier om grond te beschermen tegen gevaarlijke stoffen? Een milieuopvangbak is hét middel voor optimale veiligheid voor mens en milieu op plekken waar schadelijke stoffen vrij komen. Zo kan een milieuopvangbak gebruikt worden onder stellingen, in ziekenhuizen of bij pompstations. Wilt u graag een milieuopvangbak bestellen? Of wilt u meer informatie? Kijk dan op aarnoudse.nl Dé specialist op het gebied van opvangmiddelen. 
 
Milieuopvangbak voor IBC containers
Gaat u bodembedreigende stoffen opslaan zonder een vloeistofdichte vloer? Dan is een milieuopvangbak wettelijk vereist. Aarnoudse beschikt over een milieuopvangbak speciaal gemaakt voor IBC containers a 1000 liter. Een milieuopvangbak is geschikt voor het opslaan van chemische stoffen bij lekkage. Deze stoffen mogen niet in de grond terecht komen. 
 
Soorten
Wanneer u een milieuopvangbak gaat bestellen bij Aarnoudse heeft u keuze uit:
  • Kunststof of staal
  • Verschillende afmetingen
  • Met rooster of zonder rooster
  • Met wielen of zonder wielen
Wilt u een goedkopere milieuopvangbak? Dan biedt Aarnoudse een alternatief: een milieuopvangbak met dwarsprofielen die dwars op de bakken worden gelast. 
 
Heeft u op korte termijn een milieuopvangbak nodig? Geen probleem. Aarnoudse levert snel producten uit voorraad. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring