snelmenu

Palletwagen

Palletwagen kopen? 

Wilt u een nieuwe palletwagen kopen? Kijk dan direct op de site van Aarnoudse.nl Aarnoudse beschikt over een ruim aanbod palletwagens en vindt er altijd één die bij uw wensen past. Deze palletwagens worden aangeboden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast bent u dankzij een speciaal testprogramma altijd verzekerd van een palletwagen van hoge kwaliteit. 
 
Waarom een palletwagen?
Een palletwagen is een perfect hulpmiddel voor het vervoeren van pallets. Aarnoudse biedt palletwagens aan in verschillende uitvoeringen. Bent u op zoek naar een palletwagen voor het vervoeren van pallets over kleine afstanden? Dan is een handmatige palletwagen uitermate geschikt. Maar worden de lasten zwaarder? En moeten pallets over lange afstanden worden vervoerd? Kies van voor een elektrische palletwagen. Weet u niet welke palletwagen het beste bij u past? Aarnoudse helpt u graag bij het maken van uw keuze.
 
Palletwagen met weegschaal
Wilt u direct weten wat uw pallets wegen? Kies dan voor de BFC6 palletwagen met weegschaal. Dit is een sterke palletwagen met ingebouwd weegsysteem. Hiermee kunt u goederen tegelijkertijd transporteren en wegen. 
 
Verlies geen tijd met extra transport en laden, en kies voor de palletwagen met weegschaal van Aarnoudse. 
 
Snel leverbaar
Wanneer u een palletwagen bij Aarnoudse besteld is deze snel uit voorraad leverbaar. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij geven graag gedetailleerde informatie en prijzen over palletwagens.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring