snelmenu

Kantelbak

Kantelbak direct uit voorraad leverbaar

Heeft u snel een nieuwe kantelbak nodig? Bij Aarnoudse is een kantelbak direct uit voorraad leverbaar. Aarnoudse is een bedrijf met een breed assortiment interne transport en opslagmiddelen. In de afgelopen 40 jaar heeft Aarnoudse zich gespecialiseerd in deze producten. Wilt u meer weten over onze producten? Wilt u een kantelbak bestellen? Of wilt u meer weten over Aarnoudse? Bekijk dan onze site. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over alle producten en services, kunt u meer over de organisatie te weten komen, en het uitgebreide assortiment raadplegen.
 
Kenmerken van een kantelbak
Aarnoudse levert kantelbakken in verschillende modellen van oerdegelijk duits makelij. Wanneer u een kantelbak van Aarnoudse besteld bent u verzekerd van:
  • Robuuste randen
  • Goede oppervlaktebehandeling
  • Het juiste kwaliteit staal
  • Een juiste praktische werking
Hierdoor heeft een kantelbak van Aarnoudse een lange levensduur en goede gebruiksvriendelijkheid.
 
De kantelbak type expo
Eén van de kantelbakken die Aarnoudse levert is de kantelbak type expo. Dit is een compacte kantelbak met afrolsysteem. Deze heeft een inhoud van 0.3-2.1m3, kiepen op elke hoogte met trekkabel en zijn beveiligd tegen onbedoeld afglijden en leegkiepen. 
 
Kleuren
Wanneer u een kantelbak gaat bestellen heeft u keuze uit de volgende kleuren: oranje, rood, blauw, groen en grijs. Deze zijn mooi gelakt en vuur verzinkt.
 
Wilt u meer informatie over onze modellen? Bekijk dan onze website of neem contact op met het verkoopteam van
Aarnoudse.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring