snelmenu

Meubelhond

Meubelhond tijdens uw verhuizing 

Wilt u uw meubels verplaatsen? Maar zijn deze te zwaar om zelf te tillen of te verschuiven? Een meubelhond is een ideaal hulpmiddel om meubels gemakkelijk te verplaatsen. Daarom is deze onmisbaar bij iedere verhuizing. Moet u uw tafel verhuizen? Of wilt u uw wasmachine verplaatsen? Grote en zware stukken verplaatst u met groot gemak met de hulp van een meubelhond. Aarnoudse beschikt over een ruim assortiment en biedt diverse meubelhondjes aan. Bekijk nu ons aanbod op de site. Mogelijk hebben wij wat u zoekt. 
 
Kenmerken meubelhond
Wanneer u een meubelhond besteld bij Aarnoudse bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Deze beschikt over de volgende kenmerken:
  • 18 mm dik Multi-beukenplex hout
  • Met rubber of kunststof antislip overtrek
  • Standaard 4 zwenkwielen
  • 4 bouts-plaatbevestiging
  • Wielen voorzien van rollagering
  • Wielen naar keuze
Verzamelwagen voor meubelhond
Heeft u niet één meubelhond maar meerdere? Dan is een verzamelwagen erg handig. Aarnoudse heeft twee soorten. Standaard is een verzamelwagen geschikt voor 40 meubelhondjes. Wilt u er meer of minder kunnen plaatsen? Andere afmetingen zijn op aanvraag ook mogelijk.
 
Prijzen
Heeft u een meubelhond nodig? Informeer dan direct naar de prijzen bij Aarnoudse. Staat het product dat u zoekt niet op onze website? Neem dan contact met ons op.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring