snelmenu

Opvouwbare steekwagen

Opvouwbare steekwagen in verschillende hoogtes en modellen 

Heeft u een goed en gemakkelijk hulpmiddel nodig om zware goederen te transporteren? Een opvouwbaresteekwagen is een veelgebruikt hulpmiddel. Met een opvouwbare steekwagen van Aarnoudse kunt u veel gewicht over een lange afstand verplaatsen, zonder dat u zelf te zwaar tilt. Voorkom klachten aan uw rug en gewrichten en bestel direct en snel een opvouwbare steekwagen bij Aarnoudse.nl
 
Invouwbare aluminium steekwagens
Een opvouwbare steekwagen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en modellen. Eén van de meest verkochte modellen van Aarnoudse zijn de invouwbare aluminium steekwagens. Deze zijn zeer snel in- en uitklapbaar, voor in uw auto of bestelwagen. Deze opvouwbare steekwagen:
  • Is verkrijgbaar met wielen in 2 diameters
  • 200 mm: compacter, rechte as
  • 260 mm: beter over drempels, oneffen terrein, hoog draagvermogen. 
Wilt u een opvouwbare steekwagen met of zonder glijers? Met of zonder oorgrepen? Allerlei combinaties zijn mogelijk.
 
Piccolino
Waarom tillen als u kunt rollen? Met de Piccolino opvouwbare steekwagen kunt u gemakkelijk producten van A naar B rollen. Dit is een lichte opvouwbare steekwagen met inklapbare wielen en een schopplaat. Daarnaast zijn er slechts 2 handelingen nodig om de opvouwbare steekwagen uit te klappen. 
 
40 jaar ervaring 
Reeds meer als 40 jaar worden de inklapbare steekwagens in Nederland professioneel ingezet. Weet u niet goed welke opvouwbare steekwagen het beste bij u past?  Aarnoudse adviseert u graag over de beste combinaties.

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring